Badkamermeubels op maat

Hoe geeft u uw badkamer een unieke uitstraling? En hoe benut u de ruimte in uw badkamer optimaal?

Met badkamermeubels op maat! Daarmee geeft u uw badkamer bovendien een eigen sfeer. De Keukenmakery in Barneveld maakt de meubels van uw dromen. Robuust en sfeervol.

100% passend bij uw smaak en interieur

Met maatwerkmeubels creëert u de badkamer die u voor ogen hebt. Zonder concessies te doen aan materiaalgebruik, maatvoering, indeling, kleurstelling en afwerking. Kortom: u wordt de trotse eigenaar van een badkamermeubel dat 100% past bij uw smaak en interieur.

Handgemaakt in eigen werkplaats

We maken uw meubels in onze eigen werkplaats in Barneveld. Dat doen we op ambachtelijke wijze: handmatig en met de beste materialen. Daarmee bedoelen we: degelijke hout- of plaatmaterialen. En hoogwaardig hang- en sluitwerk en ladegeleiders van het Duitse kwaliteitsmerk Blum. Uw badkamermeubels zijn gemaakt voor vele jaren probleemloos gebruik in vochtige omgeving.

Ook andere meubels in dezelfde stijl

Het is uiteraard mooi als u alles in dezelfde stijl heeft. Goed dus om te weten dat u bij ons ook terecht kunt voor handgemaakte meubels (tafels, kasten), kastenwanden, kamer en suite en interieurbetimmeringen. En natuurlijk voor een handgemaakte keuken! 100% maatwerk, net als onze badkamermeubels.

Vrijblijvende afspraak maken!