Kamer en-suite maken

Wilt u de voorkamer van de achterkamer scheiden? Of de keuken van de woonkamer? Een kamer en-suite is een prachtige oplossing die uw huis veel grandeur en sfeer geeft. Wij maken deze kamer en-suite op maat voor uw huis.

Wat is een kamer en-suite?

Een kamer en-suite is een afscheiding tussen twee ruimten, bestaande uit schuifdeuren (met glazen paneel of glas-in-lood) en aan weerszijden een kast. Vooral in de jaren dertig werden veel huizen gebouwd met een kamer en-suite. En omdat er tegenwoordig weer veel huizen worden gebouwd in deze oude stijl, is de kamer en-suite helemaal terug.

Een sfeervolle en praktische oplossing

Een kamer en-suite is niet alleen sfeervol, maar ook praktisch. Want u krijgt er veel kastruimte bij, bijvoorbeeld voor boeken en servies. Ook kunt u de kasten gebruiken als vitrine. Grenst de kamer en-suite aan de keuken? Dan kunt u daarin ook uw keukenapparatuur kwijt. Volop mogelijkheden dus. We adviseren u er graag over.

Handgemaakt op maat

Een kamer en-suite is altijd maatwerk. De Keukenmakery vervaardigt deze handmatig in eigen werkplaats in Barneveld. Dat doen we op basis van nauwkeurige tekeningen met daarop de maatvoeringen. En natuurlijk volgens uw specifieke wensen op het gebied van materiaalgebruik, indeling en kleurstellingen. Ook het plaatsen voeren we natuurlijk zelf uit. We zijn pas tevreden als de kamer en-suite perfect past. Elk hoekje, elk gaatje werken we zorgvuldig af.

Ja, graag een vrijblijvende afspraak!