Op zoek naar keukenrenovatie?

Wij adviseren u graag!

Keukenrenovatie

Is uw keuken al wat ouder, maar investeert u liever niet in een nieuwe keuken? Dan is keukenrenovatie vaak een goede oplossing. Schakel hiervoor De Keukenmakery in Barneveld in. We geven uw keuken een nieuwe look, passend bij uw interieur. Uw keuken kan weer jarenlang mee!

Wat zijn uw wensen?

We komen bij u langs om te inventariseren hoe uw keuken erbij staat. Wat moeten we vervangen en wat kan blijven zoals het nu is? En natuurlijk horen we graag uw wensen. Op basis van deze inventarisatie bepalen we hoe we uw keuken het best kunnen renoveren en wat de kosten zijn. Fronten, werkbladen en apparatuur, we kunnen het allemaal vervangen. Eventueel maken we extra kasten. We gebruiken altijd zeer stevige materialen; daaraan doen we nooit concessies.

De voordelen van keukenrenovatie

Het renoveren van keukens is een vak apart. Er moet immers aan een bestaande keuken worden getimmerd. Dat vraagt om vakmanschap en ervaring. Keukenrenovatie is veelal goedkoper dan het laten plaatsen van een nieuwe keuken. Het is ook sneller: binnen één of hooguit twee dagen is uw keuken weer als nieuw. Ook prettig: er is geen hak- en breekwerk nodig, en we hoeven geen leidingen aan te passen. Na de renovatie kan uw keuken er weer enkele jaren tegen.

 

Of toch een nieuwe keuken?

In een enkel geval is het toch echt beter om uw keuken te laten vervangen. Bijvoorbeeld omdat we zoveel onderdelen moeten vervangen, dat de kosten onevenredig hoog worden ten opzichte van een nieuwe keuken. Wij zijn hierover volledig open en eerlijk. U kunt dan eventueel ons de opdracht geven voor een nieuwe keuken. Handgemaakt en dus volledig op maat voor uw smaak en ruimte.

Maak een afspraak!

Gerealiseerde projecten

Alle projecten bekijken