Op zoek naar een moderne keuken?

Wij adviseren u graag!

Moderne keukens

Houdt u van een strakke vormgeving, een gladde afwerking en het comfort van moderne technieken? Ook voor een moderne keuken is De Keukenmakery het adres. Ons specialisme: 100% handmatig maatwerk. Een ideaal samenspel dus tussen het ouderwetse ambacht en een moderne sfeer.

Hoogglans, rvs en led

Een moderne keuken kenmerkt zich door een strakke, veelal glanzende afwerking, rvs en ledverlichting. Deurtjes met stangengrepen of greeploze deurtjes. En het werkblad is bijvoorbeeld van graniet, kwarts (Silestone) of composiet. Dankzij het materiaalgebruik en de strakke belijningen heeft de keuken een rustige uitstraling. Precies daardoor is een moderne keuken zo populair.

Een praktische keuken

Belangrijk natuurlijk dat uw moderne keuken praktisch is. Dat is een aandachtspunt, want veelal ontbreken de bovenkasten. En waar laat je dan je keukenspullen? Kies voor grote, brede onderkasten of voor een hoge kastenwand. Een ander aandachtspunt is dat uw strakke, glanzende keuken niet te besmettelijk is voor vlekken.

Ambachtelijk handwerk meets modern design

Natuurlijk kunt u kiezen voor een standaardkeuken uit de fabriek. Maar wilt u een keuken die perfect past in uw huis. En wilt u alle vrijheid om uw keuken helemaal naar wens te maken? Dan is De Keukenmakery de beste keuze. Wij maken uw keuken 100% op maat, in eigen werkplaats in Barneveld. Ambachtelijk handwerk meets modern design. Robuuste kwaliteit, oogstrelende uitstraling.

De beste materialen en apparatuur

We maken uw keuken met de beste materialen. Zoals extra dik plaatmateriaal (ook voor de achterwanden). Garnituur van het Duitse topmerk Blum. En keukenbladen van Silestone

(kwartswerkbladen), Hillstones (betonnen en terrazzo werkbladen uit Voorthuizen) of Montapanel (graniet, composiet, keramiek). En kies voor de moderne apparatuur van A-merken zoals Novi, Neff, Siemens studioLine, Belling, Boretti of Stoves.

Nieuwsgierig naar een moderne keuken van De Keukenmakery?

Bel gerust voor een afspraak. Ook als u nog helemaal niet weet of u met ons in zee wilt. Bel of mail vandaag nog!

Afspraak maken

Gerealiseerde projecten

Alle projecten bekijken