Op zoek naar een nostalgische keuken?

Wij adviseren u graag!

Nostalgische keukens

Houdt u van de sfeer uit grootmoeders tijd? En wilt u graag een keuken dat die ambiance oproept? De Keukenmakery maakt al ruim 20 jaar nostalgische keukens. Dat doen we op ambachtelijke wijze: handgemaakt en volledig op maat. En heel robuust. U vindt onze nostalgische keukens in boerderijen en oude landhuizen door heel Nederland. De sfeer van toen, gerealiseerd met de techniek van nu.

Warmte, gezelligheid en geborgenheid

Een nostalgische keuken straalt warmte, gezelligheid en geborgenheid uit. En doet denken aan vroegere tijden. Een nostalgische keuken is veelal gemaakt van het beste eikenhout en lijkt qua stijl en sfeer volledig op een keuken zoals die vroeger werd gemaakt. Minstens zo belangrijk zijn het werkblad (bijvoorbeeld in graniet of terrazzo), de knopjes en grepen (hout, messing, koper), de haakjes (voor het ophangen van lepels en handdoeken), de verlichting en de gordijntjes. Het kan allemaal.

Volledig op maat, dus geen beperkingen

Natuurlijk is het belangrijk dat uw nieuwe, nostalgische keuken helemaal past in de ruimte en bij het interieur. Zodat de sfeer en uitstraling kloppen met wat u voor ogen had. We werken daarom graag nauw met u samen. Van eerste schets tot productie en plaatsing. Welke ideeën heeft u over het materiaal, de stijl en de kleuren? Welke opstelling en indeling heeft u voor ogen? Er zijn eigenlijk geen beperkingen. Want we maken uw keuken volledig op maat voor uw huis. Bent u enthousiast over ons uitgewerkte ontwerp? Dan bestellen we de materialen en plannen we de opdracht in.

Handgemaakt in eigen werkplaats in Barneveld

Een échte nostalgische keuken wordt met de hand gemaakt. En precies dat doen we, in onze eigen werkplaats in Barneveld. Voor elke bewerking kiezen we de kwalitatief beste oplossing. Desgewenst verven we uw keuken met de hand: dit maakt de nostalgische uitstraling compleet. Het resultaat: een keuken die is gemaakt voor decennialang kookplezier.

Perfect op maat voor uw huis

We maken uw nostalgische keuken perfect op maat voor uw huis, tot op de millimeter nauwkeurig. Want dat is het grote voordeel van handgemaakt ambachtswerk. Om die reden plaatsen we de keuken ook zelf. Daarbij hebben we aandacht voor elk hoekje en elk gaatje. Ter plaatse kiezen we altijd voor de mooiste en beste oplossing. Het genieten kan beginnen!

De beste keukenapparatuur

Een nostalgische keuken is prachtig, maar u kunt natuurlijk niet zonder het gemak en het comfort van moderne keukenapparatuur. U heeft bij ons de keuze uit tal van A-merken, zoals Novi, Neff, Siemens studioLine, Belling, Boretti of Stoves. Ovens, kookplaten, afwasmachines en afzuigkappen. We verwerken deze apparatuur zorgvuldig uit het zicht. Zo behoudt uw keuken haar nostalgische karakter.

Bijpassende interieurbetimmeringen en meubels

Een nostalgische keuken komt pas echt tot zijn recht in een interieur in dezelfde stijl. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor bijpassende interieurbetimmeringen (plinten of lijsten, lambrisering, radiatorbekleding), meubels (tafels, kasten) en complete kastenwanden. Voor uw huiskamer, maar bijvoorbeeld ook voor uw slaapkamer. Ook een kamer en suite biedt veel sfeer.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail vandaag nog!

We maken al meer dan twintig jaar exclusieve keukens op maat. Dat doen we handmatig, voor particulieren door heel Nederland. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel gerust voor een afspraak. Ook als u nog helemaal niet weet of u met ons in zee wilt. Bel of mail vandaag nog!

Ik wil een afspraak maken!

Gerealiseerde projecten

Alle projecten bekijken