Kastenwanden op maat

Veel spullen, maar te weinig kastruimte? Dat geeft rommel; niet prettig. Een kastenwand op maat is dé oplossing. Want zo’n kast biedt u optimale bergruimte, ook op plekken met bijvoorbeeld schuine wanden en lastige hoekjes. De Keukenmakery maakt regelmatig kastenwanden voor slaapkamers, inloopkasten en zelfs bibliotheekkasten. Alles even robuust én stijlvol, passend bij uw interieur.

Persoonlijk design optima forma

Een handgemaakte kastenwand vormt een mooie eenheid met de rest van uw interieur. Immers, we maken ‘m speciaal voor ú. Maatvoering, indeling, materiaalgebruik en kleurstellingen … we stemmen het allemaal af op uw wensen en op de beschikbare ruimte. Persoonlijk design optima forma!

Handgemaakt in eigen werkplaats

We maken uw kast in onze eigen werkplaats in Barneveld. Dat doen we met de beste materialen, die we inkopen bij vaste partners. Ook aan het productieproces doen we geen concessies. We maken simpelweg de best mogelijke kastenwand. Met dikke hout- en plaatmaterialen en kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Zo zijn het schuifsysteem, de ladegeleiders en het hang- en sluitwerk van de Duitse kwaliteitsfabrikant Blum.

Ook andere handgemaakte meubels

Alles in één stijl? Dat is natuurlijk prachtig. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor handgemaakte meubels (tafels, kasten), badkamermeubels, een kamer en-suite en diverse betimmeringen in huis. Natuurlijk handgemaakt, perfect passend en zeer duurzaam. Net als onze keukens.

Ook voor kantoren en winkels

Ook voor kantoorruimten en winkels maken we regelmatig kastenwanden en ander meubilair. Denk aan op maat gemaakte toonbanken en opbergvakken. Voor een exclusieve en onderscheidende uitstraling.

Vrijblijvende afspraak maken!