Ambachtelijk keukenbedrijf

Houdt u van uniek en onderscheidend? De Keukenmakery in Barneveld is specialist in keukens met karakter. Handgemaakt in eigen werkplaats. Met vakmanschap, precisie en de beste materialen. Ons doel? Een sfeervolle, praktische en robuuste keuken die perfect past in uw interieur. Een keuken waarop u trots bent. En waarvan u heel veel jaren kunt genieten. We gaan voor kwaliteit; ambachtelijke kwaliteit.

Ook meubels en interieurbetimmeringen

De Keukenmakery is een gerenommeerd bedrijf met klanten door heel Nederland. We maken niet alleen keukens, maar ook bijpassende handgemaakte meubels, badkamermeubels en interieurbetimmeringen. Dat doen we in onze eigen werkplaats, die sinds 2017 is gevestigd aan de Bellstraat in Barneveld.

 

Ontdek onze keukens!
Ambachtelijke Keukens - Van den Brink - De Keukenmakery Barneveld

Keukenbedrijf anno 1995

De Keukenmakery bestaat sinds 1995. In dat jaar begon Gerrit van den Brink in de avonduren een bedrijf in keukenrenovatie. Al gauw begon hij zich ook toe te leggen op nieuwe, handgemaakte keukens. Voor boerderijen, landhuizen, jaren-dertig-woningen en andere typen karaktervolle woningen. Tegenwoordig runt hij het bedrijf samen met zijn zoons Martijn en Erik. Met elkaar gaan ze voor persoonlijke aandacht, ouderwetse kwaliteit en een serviceverlening om op terug te vallen, ook na oplevering.